2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Felülvizsgálati kérelemmel él Földesi-Szabó László

Földesi-Szabó László felülvizsgálati kérelemmel fordul a Kúriához – mondta el a Hír TV Rájátszás című műsorában a volt rendőrtiszt védőügyvédje, Berényi András.

Múlt hét pénteken a másodfokú bíróság úgy döntött, hogy a vesztegetési ügyben felmerült új tényekről egy elkülönült eljárást kezdeményez, míg a csempészés-sikkasztás ügyében Földesi-Szabót hat év börtönbüntetésre ítélte.

Mint Berényi fogalmazott: az Egymásért Alapítvány alapügyében úgy döntött a bíróság, hogy a csempészet és sikkasztás között nincs összefüggés, ezt elkülönítve megtörtént a jogerős ítélet. Földesi-Szabó a jogi képviselőjével való megbeszélést követően úgy dönt, hogy felülvizsgálati kérelemmel fordul a Kúriához.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Radar: Vezetéssegítő rendszerek

ABS, ESP, ASR... A mai modern járművek tele vannak vezetéssegítő rendszerekkel. De hogy pontosan mit jelentenek a rövidítések, annak Szabó János, a Start Stop mobilitási magazin riportere járt utána.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!