2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Felülvizsgálati kérelemmel él Földesi-Szabó László

Földesi-Szabó László felülvizsgálati kérelemmel fordul a Kúriához – mondta el a Hír TV Rájátszás című műsorában a volt rendőrtiszt védőügyvédje, Berényi András.

Múlt hét pénteken a másodfokú bíróság úgy döntött, hogy a vesztegetési ügyben felmerült új tényekről egy elkülönült eljárást kezdeményez, míg a csempészés-sikkasztás ügyében Földesi-Szabót hat év börtönbüntetésre ítélte.

Mint Berényi fogalmazott: az Egymásért Alapítvány alapügyében úgy döntött a bíróság, hogy a csempészet és sikkasztás között nincs összefüggés, ezt elkülönítve megtörtént a jogerős ítélet. Földesi-Szabó a jogi képviselőjével való megbeszélést követően úgy dönt, hogy felülvizsgálati kérelemmel fordul a Kúriához.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Az egyik legnagyobb áruházlánc támogatásával, egy játszóteret vehettek birtokba a 2-es számú Gyermekklinika lakói. Az intézmény igazgató hangsúlyozta: nincs fontosabb annál, minthogy mindent megtegyenek a kórházban gyógyuló gyerekekért.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!