2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Feltételesen sem szabadulhat a visszaeső hajléktalan

Még feltételesen sem bocsátható szabadlábra az a tiszaújvárosi férfi, aki tavaly augusztusban életveszélyesen megsebesítette egy ismerősét. A többszörös visszaesőnek számító, hajléktalanként élő vádlott a szintén hajléktalan sértettel italozott egy helyi parkban, amikor minden előzmény nélkül arcon ütötte, és többször belerúgott. Később szidalmazni kezdte a nőt, és megfenyegette, hogy megöli, majd újra megütötte, amitől az asszony feje a földhöz csapódott. A férfi ezek után is bántalmazta a földön fekvő társát, majd magára hagyta. A megvert nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Miskolci Járásbíróság 7 év fegyházbüntetésre ítélte a férfit. A döntést a vádlott és védője is tudomásul vette, így az ítélet jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megdöbbentő adatok: ekkora az oltatlanok aránya a hazai kórházakban

A szakértők egyetértenek abban, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy 3. oltás után súlyos lefolyású legyen a fertőzés. 2021. november 29.

Elindult a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a helyszínen újságíróknak azt mondta, a tram-train kialakítása Magyarország leginnovatívabb vasútfejlesztése. 2021. november 29.

Lázár János: Budapest hagyjon levegőt az országnak!

Lázár János országgyűlési képviselő, a tram-train kormánybiztosa Palkovics László innovációs miniszteren keresztül üzent. 2021. november 29.

Legfrisebb híreink

Édesanyja halálát hazudta a csaló

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!