2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Ismét botrányos jelenetek zajlottak Magyar Péter országjárása során. Ezúttal egy tatabányai étterem és kávézó előtt őrjöngtek a hívei. Öt aktivista szeretett volna a teraszon leülni, de - állításuk szerint - ezt a személyzet megtiltotta nekik, mert a Tisza Párt kitűzőjét viselték. Az étterem üzemeltetője szerint ez nem igaz, csupán annyi történt, hogy a teraszon lévő asztalok foglaltak voltak.

  • Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Szeretnék szólni a Turul kávéházban, hogy érkezünk - Magyar Péter a péntek esti tatabányai kampányrendezvény végén azzal vádolta az éttermet, hogy kidobták onnan a párt szimpatizánsait.

Féltünk, féltünk. Mindenkinek remegett a lába az biztos, nekem is

- nyilatkozta Híradónknak a tatabányai étteremnek és kávézónak a tulajdonosa, ahol pénteken este Magyar Péter hívei őrjöngtek.

Boczonádi János szerint annyi történt, hogy péntek estére a teraszon minden asztaluk foglalt volt, így nem tudtak helyet adni a baloldali politikus követőinek, akik ezen felháborodtak.

Körbevették az épületet, ugye ott a konyha ajtót bezárták, azt tenyérrel verték. De szerencsére viszonylag hamar ideért Péter is egészen a lépcsőhöz. Akkor már csak fotózkodás volt, akkor már nem, onnantól kezdve nem volt rendbontás. Tán még üvöltözés is nagyon minimális. Viszont ellepték a teraszt is, az éttermet is

- idézte fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!