2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Mátyás utolsó éjszakája

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Felrúgta a baloldali alkut

Felrúgta a baloldali alkut Zugló PM-es polgármestere, és alpolgármesternek jelölte korábbi riválisát, a fideszes Rozgonyi Zoltánt. A javaslat a PM-esek szavazatával kapott többséget a testületben.

Karácsony Gergely szerint a közös együttműködés Zugló érdeke. „Most az MSZP képviselői elmondták azt, hogy Rozgonyi Zoltánnak azért nem tudnak bizalmat adni, mert az elmúlt négy évben Papcsák Ferenc helyettese volt. Sok igazság van ebben a kritikában. A múltnál jobban érdekel a jövő, és éppen ezért remélem, világos elvek mentén kötjük meg ezt az együttműködést. Világos célokhoz kötjük ezeket. Olyan célokhoz, amik a jövőt illetik, és nem azt, hogy közösen értékeljük a múltat. Ezért azt gondolom, hogy Zuglónak érdeke, hogy legyen a Fidesznek alpolgármestere” – fogalmazott a PM zuglói polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!