2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Belföld

Felmondtak a színészek a váci polgármester zsarolása miatt

„A www.hirtv.hu „ Felmondtak a színészek a polgármester zsarolása miatt” című 2020. március 5. napján megjelent cikkükben valótlanul állítottuk, hogy a Váci Dunakanyar Színház színészei felmondtak a polgármester zsarolása miatt. A valóság az, hogy az új ügyvezető munkába állása óta egyetlen munkaviszonyban álló színművész sem mondott fel, egyetlen színész sem kérte esetleges megbízási szerződése felbontását, és egyetlen színész sem tett bármilyen együttműködést megszakítani kívánó nyilatkozatot sem.”

  • Felmondtak a színészek a váci polgármester zsarolása miatt

 

Az eredeti cikk:

Kulturális öngyilkosságra készül Vác ellenzéki városvezetése - erről ír a Magyar Nemzet. Felmondtak ugyanis a váci színészek a polgármester zsarolása miatt. Eddig tizennégyen távoztak a Váci Dunakanyar Színház társulatából, és mindössze hárman maradtak, miután a korábbi igazgatónak, Kis Domonkos Márknak politikai nyomás miatt távoznia kellett a színház éléről. Matkovich Ilona polgármester a társulat hétfői állománygyűlésén egyezkedni akart a színészekkel, akik azonban ebbe nem mentek bele: a társulat java része még azon nyomban felmondott, kiállva elüldözött igazgatójuk mellett.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!