2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Félmilliós jutalmat kap, aki feladja a fegyveres rablót

  • Félmilliós jutalmat kap, aki feladja a fegyveres rablót

Fegyveres rablókat keres a rendőrség – félmillió forintos jutalmat tűztek ki rájuk. Az ismeretlen elkövetők még június 11-én egy Törökbálinton lévő telephelyen hivatalos eljárást színlelve megállítottak egy járművet, majd annak vezetőjét több millió forint értékű készpénz átadására kényszerítették. Mindhárom elkövetőről felvételt közölt a rendőrség. Az ötszázezer forintos nyomravezetői díj annak fizethető ki, aki olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek alapján az elkövető azonosítható és bűnösségére a gyanú megalapozottá válik. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!