2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

2x2 néha öt

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Felkészült a téli időjárásra az M5-ös autópálya üzemeltetője

Felkészülten várja az AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az M5-öst üzemeltető társasága, az A-WAY Zrt a téli időjárást. A több mint 156 km hosszú szakasz üzemeltetését három üzemmérnökség speciálisan a télre felkészített gépjárművek segítségével látja majd el. A síkosságmentesítést, valamint a hó eltakarítását kilenc saját, kettős rendeltetésű gépjármű végzi az autópályán. Emellett hat, többfunkciós, sózásra és ekézésre is alkalmas kettős rendeltetésű és három rakodó- gépjármű segíti az autópálya téli üzemeltetésének ellátását.

  • Felkészült a téli időjárásra az M5-ös autópálya üzemeltetője

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Prime Projekt

Prime Projekt

A cél, hogy a diákönkormányzatokkal foglalkozó pedagógusok, önkormányzati ifjúsági referensek is részt vegyenek a képzésben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!