2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Felkészült a Posta a karácsonyi forgalomra

Felkészült a Magyar Posta és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a karácsonyi nemzetközi forgalomra - tájékoztatott a Magyar Posta Zrt. logisztikai üzemeltetési igazgatója.

  • Felkészült a Posta a karácsonyi forgalomra

Varga János kiemelte: a távol-keleti országokból érkező áruk szállítási ideje 6-8 hét is lehet, ezért a külföldről interneten vásárolt ajándékokat érdemes minél előbb megrendelni.

Videóban mutatja be a Magyar Posta, hogyan érdemes külföldről vásárolni az interneten. Ajánlott regisztrált csomagként rendelni, hiszen ebben az esetben nyomon lehet követni a terméket. Ez különösen fontos lehet a karácsonyi időszakban, amikor a távol-keleti országokból érkező áruk szállítási ideje akár 6-8 hét is lehet. A koronavírus járvány miatt pedig az útvonalak és a szállítási módok is változhatnak.

Kézbesítés előtt a vámhivatal ellenőrzi a csomagokat, a 22 eurót meghaladó összértékű küldeményeket pedig vámkezeli. A NAV repülőtéri igazgatóságának igazgatója elmondta: számos termék behozatalához egyedi engedély vagy igazolás szükséges.

Vámkezelés után a posta általában 2-3 napon belül kézbesíti a küldeményt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. https://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=zaqQBKr8d5j6Yqlm89ASGOV1ze.RbQL4gV5yIUAfKhj.y7/fastid=ngumqjseoqaosjbbpkdlokwalzlg/stparam=ubiidsqtio/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://mfb.hu/kik-vagyunk/szent-marton-gyermekmento-szolgalat-s2521?utm_source=hirtv_nyito&utm_medium=PR&utm_campaign=SZM_kezikonyv_2022

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!