2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Feljelentették Karácsony Gergelyéket

Költségvetési csalás gyanúja miatt tett feljelentést a Karácsony Gergely fémjelezte 99 Mozgalom homályos finanszírozása ügyében egy magánszemély – tudta meg a Magyar Nemzet.

  • Feljelentették Karácsony Gergelyéket

Egy titkosszolgálati jelentés szerint a mozgalom számlájára a főpolgármester egyik párttársa, Perjés Gábor fizetett be több részletben félmilliárd forintot, ám a pénz eredetéről semmit nem tudni.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz fordult a Karácsony Gergely homályos finanszírozási botránya miatt Tényi István. Költségvetési csalás gyanúja miatt tett feljelentést.

A titkosszolgálat felderítette, hogy több mint félmilliárd forint fizetett be egy bankszámlára a főpolgármester párttársa, Perjés Gábor. Az összesen 506 milliós összeget a politikus 19 részletben helyezte el egy bankszámlán. Ebből közel 400 millió fontban és euróban érkezett. 

Karácsony Gergely magyarázkodásba kezdett a botrány kirobbanás után, a pénz származásáról azonban hallgat. Mozgalma azzal mentegette magát, hogy az összeg mikroadományokból gyűlt össze.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

A HungaroMet előrejelzése alapján a Belügyminisztérium vasárnapig meghosszabbította és további vármegyékre is kiterjesztette a hajléktalanok egészségének megóvása érdekében elrendelt vörös kódot - jelentette be a tárca szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!