2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 11:05

Belföld

Feljelentést tett egy volt jobbikos

Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Jobbik volt szekszárdi választókerületi elnöke. Szabó Balázs úgy látja, pitiáner bosszú áldozata, mert eddig már két alkalommal próbálták rendőrségi feljelentésekkel lejáratni.

  • Feljelentést tett egy volt jobbikos

Szabó Balázs 2016-tól volt a Jobbik szekszárdi választókerületi elnöke és gazdasági megbízottja. A tavalyi választások után kilépett a pártból, csak a városi közgyűlési tagságát tartotta meg, mint független képviselő. Gyöngyösi Márton első alkalommal csalás, sikkasztás, okirat hamisítás és hűtlen kezelés miatt jelentette fel. A Tolna megyei Rendőr Főkapitányság akkor elutasította a beadványt. Most egy irodabútor vásárlás miatt újabb feljelentés érkezett Szabó ellen, melyre ő is feljelentéssel válaszolt.

A Jobbik alelnöke érdemben nem reagált Szabó Balázs feljelentésére. Z. Kárpát Dániel úgy fogalmazott:

„Ahhoz, hogy minősíteni tudjak egy ilyen kérdésfelvetést a szükséges alapinformációk birtokában kellene, hogy legyek, de nem vagyok. Tehát magánpereknek a belső anyagait, jegyzőkönyveit nem ismerem, tehát nem rendelkezem kellő felkészültséggel a tekintetben, hogy bírósági jegyzőkönyvek, anyagok tartalmáról érdemben nyilatkozzak. A mi kilépett, vagy távozott tagjaink, szakadárjaink, magánvéleményét kommentálni pedig egészen biztosan nem fogom. „

Szabó Balázs arról is beszélt, a választási kampány vége felé sem költségtérítést, sem fizetést nem kapott, a Jobbik több mint egy millió forinttal tartozik neki.

Kerestük Gyöngyösi Mártont is. Szerettük volna megkérdezni, mit szól a feljelentéshez, de nem vette fel a telefonját.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Uszik nyerte a Fury elleni címegyesítő bokszcsatát

Uszik nyerte a Fury elleni címegyesítő bokszcsatát

Az ukrán Olekszandr Uszik lett a profi boksz abszolút nehézsúlyú világbajnoka, miután a magyar idő szerint vasárnap hajnali címegyesítő mérkőzésen pontozással legyőzte a brit Tyson Furyt a szaúd-arábiai Rijádban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!