2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Feljelentést tesz a Fidesz az I. kerületi párbeszédes vezetés túlárazott szerződése miatt

Büntetőfeljelentést tesz a Fidesz I. kerületi szervezete, mert szerintük a kerület vezetése jelentősen túlárazott szerződést kötött – tájékoztat az MTI az M1 csatorna műsorában elhangzottakról.

  • Feljelentést tesz a Fidesz az I. kerületi párbeszédes vezetés túlárazott szerződése miatt

Böröcz László, a kerületi Fidesz-szervezet vezetője, a Fidesz I. kerületi polgármesterjelöltje elmondta: a parkolóőrök és közterület-felügyelők elhelyezésére szolgáló épület felszerelésére szolgáló informatikai és kommunikációs eszközöket,

a piaci ár több mint kétszereséért, nyolcmillió forint helyett 17 millió forintért szerezte be az önkormányzat.

Mára teljes a káosz a baloldali vezetés tevékenysége miatt az önkormányzatnál, és hónapról hónapra derülnek ki olyan ügyek, amelyek vezetői döntések miatt súlyos tízmilliókkal károsítják meg az önkormányzatot. A képviselőtestület egy éve próbálja elérni, hogy hajtsanak végre teljes jogi és pénzügyi átvilágítást az önkormányzatnál, ám a polgármester egyszerűen nem hajtja végre a testületi döntéseket és titkolózik

– mondta a kormánypárti politikus. Hozzátette: nem véletlen, hogy a dolgozók 20 százaléka, többek között a teljes jogi osztály távozott a hivataltól, ugyanis a polgármester és a jegyző jogszabályellenes döntéseket hoz.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!