2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Felfüggesztik augusztus 20-án a korlátozásokat

Visszatér a teljes szabadság augusztus 20-án. A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet szerint az államalapítási ünnepségeken, a budapesti fogathajtó-Eb-n, és az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson sem fogják kérni a védettségi kártyát, és nem lesz létszám-korlátozás sem. Az eseményeket tehát bárki látogathatja, a rendelet vonatkozik az önkormányzati rendezvényekre is.

Hír Tv

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Vida Szabolcs: A MOL töltőállomásokat lerohanták a vásárlók

A fuvarozók Magyarországon is megrohamozták a kutakat, ezért a Mol úgy döntött, hogy korlátozza az értékesítést. A történtek kapcsán Vida Szabolccsal, a MOL-Lub Kft. ügyvezető igazgatójával beszégettünk. 2021. október 27.

A gázáremelkedés miatt átmenetileg hiánycikk lett az AdBlue

Nem érdemes előre betárazni Ad-Blue-ból ugyanis az romlandó. 2021. október 27.

Mesterfodrásszal a balatoni bringaúton

A Balatoni Bringakör Balatonakarattya és Siófok közötti felújított szakasza népszerűsítését tűzte ki ezúttal célul - egy közös bringázás alkalmával - Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség. 2021. október 27.

Legfrisebb híreink

Radar: Online zaklatás

A gyerekek harmadát zaklatták már valamilyen online felületen a kutatások szerint. Az internetes bántalmazásra egyre többen hívják fel a figyelmet.

Radar: Anno és most egy képen

Furcsa belegondolni, hogy 65 évvel ezelőtt az 1956-os forradalom zajlott Budapesten, most viszont nyugodtan sétálhatunk az utcákon és tereken. Huszár Boglárka ezt a nagy kontrasztot szeretné visszaadni képeivel.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!