2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Hírek 16:00

Belföld

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az NNI-vezető

Jogerősen két év öt évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott a Nemzeti Nyomozó Iroda dél-dunántúli régiós vezetője.

Állásából három éve mentették fel, ő vezette a Pécsi Egyetem vesztegetési ügyének nyomozását. Az alezredest első fokon három és fél év börtönre ítélte a Kaposvári Törvényszék Katonai Tanácsa, a többi között jogosulatlan titkos információszerzés, közokirat-hamisítás, hivatali és elöljárói hatalommal-, illetve kábítószerrel való visszaélés miatt. Másodfokon a Fővárosi ítélőtábla Katonai Tanácsa enyhítette büntetését, két év öt évre felfüggesztett börtönt kapott. A részben ellentétes ítélet miatt az ügyben most harmadfokon a Kúria járt el, amely helybenhagyta a másodfokú döntést.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!