2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Felemás intézkedések Pécsen

Ajánlásokat tett Pécs balliberális vezetése az új koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. A közgyűlés Fidesz-frakciója minden lépést támogat, amely a város lakóinak életét védi, de3 +

  • Felemás intézkedések Pécsen

Szabályos maszkviselés, megfelelő távolságtartás, gyakori kézfertőtlenítés. Ezek a legfontosabb szabályok melyek betartásával csökkenteni lehet í vírus terjedését, véli az önkormányzat jelenlegi egészségügyi referense, aki hat éve még az MSZP polgármester jelöltje volt.

A közgyűlés Fidesz frakcióvezetője szerint minden olyan intézkedést támogatni kell, mely a pécsiek egészségét, életét védi. Csizmadia Péter ugyanakkor arra figyelmeztet:

Ebben a helyzetben az önkormányzatnak több feladata is lenne. Az időseket védenie kell és az egészségügyi alapellátás, a járó beteg ellátás biztosításának is zökkenőmentesnek kell lennie.

A kormánypárti politikus hozzátette. A felmondások bizonyítják, ezen a téren hiányzik a stabilitás, ami súlyos következményekkel járhat.

Hír  TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték. A beavatkozás sikeres volt. A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás Gergely helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!