2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Felavatták Czetz János 1848-as honvédparancsnok lovas szobrát Óbudán

Felavatták Czetz János 1848-as honvédparancsnok lovasszobrát Óbudán. Ezzel együtt átadták a Lékai bíboros téri 1948-49-es emlékparkot is. Varga Mihály pénzügyminiszter, a II. és a III. kerület fideszes országgyűlési képviselője ünnepi beszédében azt hangsúlyozta, hogy Czetz tábornok élete is példája annak, hogy milyen fontos volt a magyaroknak a szabadság, a nemzet, az emberek és az egyén szabadságvágya. A miniszter kiemelte, hogy a közelgő október 6-i, az aradi vértanúkra emlékező gyásznap előtt is tisztelegve ki kell mondanunk, hogy a mi feladatunk az, hogy úgy emlékezzünk 48-49 hőseire, hogy az őket megillető méltó helyükre kerüljenek a nemzeti emlékezetben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Radar: Vezetéssegítő rendszerek

ABS, ESP, ASR... A mai modern járművek tele vannak vezetéssegítő rendszerekkel. De hogy pontosan mit jelentenek a rövidítések, annak Szabó János, a Start Stop mobilitási magazin riportere járt utána.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!