2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Felavatták az új szegedi uszodát

Magyarország-Szerbia férfi vízilabda mérkőzéssel avatták fel Szeged új fedett sportuszodáját. A Tiszavirág Sportuszoda a Modern Városok Programjának keretein belül épült fel, mintegy 16 milliárd forintos kormányzati támogatásból. Az uszoda nagymedencéje 50 méter hosszú. Mellé egy közel 1200 főt befogadó lelátó épült.

  • Felavatták az új szegedi uszodát

2018 nyarán kezdték el építeni Szeged új uszodáját. Az elkészült Tiszavirág Sportuszoda megfelel a Nemzetközi Úszószövetség követelményeinek, de a versenysporton kívül egyszerre szolgálja az óvodások és iskolások úszásoktatását, valamint a lakossági igényeket is.

Az uszoda a magyar kormány támogatásával épült, a Modern Városok Programjának egyik elemeként. Szegednek mintegy 153 milliárd forintot biztosít a kormány a város fejlesztéseire.

Szerbia nyerte az uszodaavatót

A stadionavató vízilabda mérkőzésen nem sikerült legyőzni a szerbeket. A több kulcsjátékosát is nélkülöző válogatottunk három gólos vereséget szenvedett.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!