2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Belföld

Felajzott állapotban tartott kampánynyitót a DK, az MSZP és a Párbeszéd + videó

Ez inkább volt egy időutazás vagy egy térugrás egy alternatív valóságba - így kommentálta az MSZP-DK-Párbeszéd kampánynyitóját Ungár Péter. Az LMP társelnöke szerint, aki őszintén, röhögés nélkül tudja azt mondani, hogy a júniusi EP-választáson előrehozott választásokat ki tud kényszeríteni, az hamis reményt árul az ellenzéki szavazóknak.

  • Felajzott állapotban tartott kampánynyitót a DK, az MSZP és a Párbeszéd + videó

Kormányválást vizionált az EP- és önkormányzati választási kampánynyitóján a DK listavezetője. Dobrev Klára azt hangoztatta: június 9-én a választók ítéletet mondanak az Orbán-rendszerről. Gyurcsány Ferenc felesége egyenesen előrehozott választásokat emlegetett.

Dobrev Klára hozzátette: Ha győznek, egy európai Magyarországot fognak létrehozni, ahol mindenki azt, és úgy szeret, ahogy akar.

Mi azt csináljuk, amit mondunk. A város fejlesztéséről nem csak beszélünk, meg is valósítjuk - erről már Karácsony Gergely beszélt. A főpolgármester azt állította: ő mindig is egy olyan vezető akart lenni, aki példát tud mutatni az embereknek.

Ez inkább volt egy időutazás vagy egy térugrás egy alternatív valóságba

- így kommentálta az elhangzottakat az LMP társelnöke. Ungár Péter azt írta közösségi oldalán: aki őszintén, röhögés nélkül tudja azt mondani, hogy a júniusi EP-választáson előrehozott választásokat ki tud kényszeríteni, az hamis reményt árul az ellenzéki szavazóknak, ami véleményünk szerint súlyos hiba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Deutsch Tamás: Magyar Péter gyárilag erőszakos + videó

Deutsch Tamás: Magyar Péter gyárilag erőszakos + videó

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke Putnokon minősíthetetlen hangnemben kiabált a templomból érkezőkkel, köztük a fideszes polgármesterrel. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője erről is kifejtette véleményét a HírTV Politikai hobbista című műsorában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!