2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

Feketelistát és vádemelést követelt a CEU-n Cseh Katalin

Online eszmecserét szervezett a CEU Democracy Institute, amelyen a liberálisok kedvelt gumicsontja, a jogállamiság kérdése is előkerült. A beszélgetésen részt vett a momentumos Cseh Katalin is, aki ismét meredek kijelentésekre ragadtatta el magát. Erről fejtette ki Facebook-oldalán a véleményét Rákay Philip.

  • Feketelistát és vádemelést követelt a CEU-n Cseh Katalin

A CEU Democracy Institute online eszmecserét szervezett, amelyen a liberálisok egyik kedvenc gumicsontja, a jogállamiság került a középpontba. Cseh Katalin európai parlamenti képviselő és Didier Reynders uniós biztos beszélgetését Laurent Pech professzor moderálta, aki roppant tárgyilagosan csak „az EU első totalitárius rendszereként” hivatkozott hazánkra - olvasható Rákay Philip legfrissebb Facebook-bejegyzésének felütésében.

Talán ezek után meg sem lepődünk, milyen hangulat uralkodott a szélsőliberális demokráciamagyarázók becses társaságában... Volt itt minden: hazánk megrendszabályozása, befolyásolás, vádemelés, korrupció, migránsok miatti beavatkozás, uniós pénzcsapok elzárása, korrupciós feketelista - folytatta a bejegyzésében a kommunikációs szakember.

Rákay Philip arra is rámutatott, hogy Cseh Katalin is lubickolt ám rendesen az övéi között, egyebek mellett ilyeneket volt képes kinyilatkoztatni Magyarországról:

  • - A magyar kormány nem veszi figyelembe a jogállamiságot és nem európai demokráciaként működik.
  • - Nem azt kérem az Európai Uniótól, hogy avatkozzon be a választásokba, vagy váltsák le a magyar kormányt, hiszen ez az ellenzék feladata. De azért érdeklődnék, mikor tesznek valós lépéseket a magyar jogsértések ellen, hiszen a Bizottságnak minden eszköze megvan ehhez. Miért nem használja ezeket hatékonyabban? Például a Magyarországnak járó uniós pénzek befagyasztásával.
  • - Az Európai Tanácsban a lengyel-magyar vétó óta autokrata vezetőnek tartják a lengyel és a magyar miniszterelnököt.
  • - Az Uniónak kellene cselekednie, mert a magyar legfőbb ügyész nem emel vádat bizonyos ügyekben.
  • - Nem csak Magyarországot kellene figyelnie az Uniónak, hanem minden tagállamot, mert máskülönben „mini-Orbánok” fognak felbukkanni.
  • - A CEU, vagy épp a menedékkérőkről szóló törvény ügyében elvárom az EU-tól, hogy valós lépéseket tegyen a magyar kormány ellen.
  • - Európai feketelistát kell létrehozni és keményen vádat kell emelni azon üzletemberekkel szemben, akik politikai kapcsolataik révén gazdagodtak meg.

Na, ennél a pontnál azért összerezzenhettek a sokat próbált, hálózati elvtársak. Politikai kapcsolatok és befolyásolás - azaz korrupció - révén megszerzett mesés vagyon? Kire gondolhatott Katalin, a nagy gondolkodó? Talán ő már annyira haladó, hogy még a CEU-n sem tudják lekövetni... - tette fel a kérdést Rákay.

Ha komolyan vesszük Katalin szavait, ki más, mint maga Soros lehetne a megálmodott feketelista örökbérletes, első helyezettje! Hiába, na: modern és egyben bátor ez a momentumos zseni...

Katalin, azért csak óvatosan, nehogy a végén még bajod legyen ebből! Mert nem mindegy ám, hogy korrupciós feketelista, vagy a Soros-hálózat fizetési listája! Az első ugyanis a második előfeltétele! Tudod te ezt, pontosan tudod... -zárta a bejegyzést a kommunikációs szakember, producer.

CSEH KATALIN A CEU-N FEKETELISTÁT ÉS VÁDEMELÉST KÖVETELT... Tegnap Soros György privát szellemi pezsgőfürdője, a CEU...

Közzétette: Rákay Philip – 2021. január 25., hétfő

Fotó: origo.hu

Facebook/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!