2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Fekete-Győr András korábban is fenyegette a jobboldali sajtót

Cinikus, hogy a sajtószabadságot és a jogállamiságot hiányolja a Momentum - mondta a Médianéző Központ igazgatója arra reagálva, hogy Fekete-Győr András, a párt elnöke kimondta: jobboldali újságírókat tiltana el a foglalkozásuktól. Boros Bánk Levente szerint ez a bolsevik időket idézi. A Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnöke pedig a Kossuth Rádióban úgy nyilatkozott: világos, hogy belső egyeztetések során merül fel a Momentumban, hogy listák készülnek jobboldali újságírókról.

  • Fekete-Győr András korábban is fenyegette a jobboldali sajtót

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnöke szerint egészen világos, hogy belső egyeztetések során merül fel a Momentumban, hogy listák készülnek jobboldali újságírókról.

A Médianéző Központ igazgatója szerint cinikus, hogy a sajtószabadságot és a jogállamiságot hiányolja Fekete-Győr András és a Momentum.

A brüsszeli Nemzetközi Sajtószervezet nem kívánta kommentálni Fekete-Győr András fenyegetőzését. A magyar kormányt rendszeresen a jogállamiság megsértésével bíráló uniós szervezetek sem foglalkoznak a botránnyal. Hargitai Miklós a Magyar Újságírók Országos szövetségének elnöke pedig azt mondta, ellenzi az újságírók politikai listázását, azonban jelezte Fekete-Győr szavait nem tekinti ilyennek.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!