2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Belföld

Fegyelmi eljárást kezdeményeznek a kormánypárti frakcióvezetők DK-s polgármesterek ellen

A Fidesz-KDNP hat budapesti frakcióvezetője fegyelmi eljárást kezdeményez a Demokratikus Koalíció színeiben politizáló polgármesterek ellen. Szerintük mulasztást követtek el azzal, hogy nem mentek el a kormánnyal egyeztetni az energia-kompenzációról. A kormánypárt szerint ezzel megkárosították a kerületüket valamint az ott élőket.

  • Fegyelmi eljárást kezdeményeznek a kormánypárti frakcióvezetők DK-s polgármesterek ellen

A Demokratikus Koalíció fővárosi polgármesterei a VII. kerületi Niedermüller Péter kivételével nem mentek el az erről szóló tárgyalásra, így egy fillért sem kaptak a támogatásból.

Kicsi gikszer történt, de igen tájékoztattuk, de ő már úton volt és azt mondta, hogy ő már megígérte ő már elmegy.

- magyarázta Szaniszló Sándor, a DK fővárosi frakcióvezetője, hogy Niedermüller Péter távoltartása is tervben volt. Ezt követően a DK-s polgármesterek pert indítottak azt állítva: a kormány politikai bosszúból tagadta meg a kerületek rezsitámogatását.

Megszegték polgármesteri esküjüket és ezzel megkárosították a lakosságukat, fegyelmi eljárást fogunk ellenük kezdeni

- jelentette be Nagy István, újpesti önkormányzati képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!