2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Közelünkben a Kelet

Következik:

Híradó 11:55

Belföld

Február 12-től a nyugdíjak mellett a 13. havi nyugdíj is érkezik + videó

A februári ellátással együtt a mai napon utalják az emelt összegű 13. havi nyugdíjat is. Az év eleji 6 százalékos emelés a 13. havi nyugdíjra is vonatkozik. Egy átlagos nyugdíj esetén tehát kétszer 230 ezer forint, összesen 460 ezer forint érkezik.

  • Február 12-től a nyugdíjak mellett a 13. havi nyugdíj is érkezik + videó

Azok kapják meg a 13. havi nyugdíjat akik 2023-ban már legalább egy napig nyugdíjasok volt és most januárban is kapta a nyugdíját, tehát akiknek januárban állapították meg nyugdíját ők még nem jogosultak 13. havi nyugdíjra idén.

A Híradóban kapcsoltuk Farkas András nyugdíjszakértőt is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!