2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde 11:20

Belföld

Fazekas Sándor: Közösségformáló a TeSzedd! akció

Közösségformáló erőnek nevezte a TeSzedd! akciót a vidékfejlesztési miniszter.

Fazekas Sándor a reggel indult háromnapos program megnyitóján azt mondta, rekordot döntött az önkéntes szemétszedésre jelentkezők száma, idén mintegy 120 ezren vesznek részt a kezdeményezésben.

– Most három napon keresztül, mintegy kétezer gyűjtőponton lehet összegyűjteni azt a szemetet, amit szétdobáltak a környezetben. 120 ezer érdeklődő van, és arra számítunk, hogy 200 ezernél is többen fognak bekapcsolódni ebbe a fontos és önkéntes munkába, hiszen van egy közösségépítő szerepe is a TeSzedd!-nek, tenni akarunk önkéntesen a tiszta Magyarországért, és a környezetünket is komfortosabbá, barátságosabbá tudjuk tenni – mondta Fazekas Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!