2024. 09. 14. Szombat Szeréna, Roxána napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Ezt utálja legjobban Magyar Péterben az egészségügyi államtitkár + videó

Takács Péter egészségügyi államtitkár.Huth Gergely kérdéseire válaszolva fejtette ki, hogy miért nincs rendben Magyar Péter kórházi ámokfutása. A szókimondó nyilatkozat a Mi kérdezünk-podcastben hangzott el.

  • Ezt utálja legjobban Magyar Péterben az egészségügyi államtitkár + videó

Részlet az interjúból:

"Ha belegondolunk, aki kapcsolatba kerül az egészségüggyel, annak az embernek valami baja van és már alapból nem érzi jól magát. Ott már csak egy pici kell, hogy a rossz közérzetből indulat legyen. És ez az Alinsky-módszernek a lényege, amit most Magyar Péter, mint a bolsevikok méltó szellemi örököse alkalmaz, hogy indulatot szítson és uszítson.

Ha az objektív tájékoztatás lenne a célja Magyarnak, akkor nemcsak a lerobbantabb részeket mutogatná a kórházakban, hanem azokat is, amiket már felújítottunk. A János Kórházban is felfedezte, hogy az egyik műtőben nem megy a klíma, ami egy valós probléma, de azt elfelejtette elmondani, hogy a másik tizenkettőben igen. Ma, amikor minden beteg zsebében ott a mobiltelefon, az objektív tájékozódásnak semmi akadálya nincs, s én is támogaotm a valóság bemutatósát, de a TISZA párt elnöke már a felvetéseiben is hazugságot állít, bolsevik módon.”

Ez a fajta folyamatos negatív kommunikáció és hangulatkeltés egyszerűen elbizonytalanítja az embereket. Ezzel az embereket veszélyezteti, mert ha valaki abból kiindulva nem megy be egy magyar kórházba, hogy ott ő úgyse kap ellátást, azzal már veszélyeztetjük az ő egészségét. Esetleg addig halogatja a beavatkozást, amíg már tényleg valamilyen egészségkárosodása lesz. Ez hihetetlen mértékben kártékony, s azok a politikusok, akik az egészségügyre építik a hecckampányukat, ezt föl sem tudják fogni.

Takács Péter szerint az EP-képviselőnek inkább avval kellene foglalkoznia, hogy új barátainál, Manfred Webernél és Ursula von der Leyennél elérje annak a 900 milliárd forintnak a kifizetését, amit még a COVID-helyreállítási alapból különítettek el a magyar kórházak fejlesztésére."

Teljes adás:

Forrás: PestiSrácok.hu

Fotó: Képernyőfotó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kíméletlen lesz a Boris ciklon

Kíméletlen lesz a Boris ciklon

Árvízvédelmi készültséget rendeltek el a hét végére a Duna mentén fekvő közép-európai országokban; a régió felett örvénylő, heves esőzésekkel, viharos széllel érkezett Boris nevű mediterrán ciklon további áradásokat és földcsuszamlásokat okozhat Csehország, Lengyelország, Ausztria, Németország, Szlovákia és Magyarország számos területén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!