2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Ezekről döntenek ma a parlamentben

Gyermekvállalást ösztönző törvényjavaslatról tárgyal szerdán a parlament.

Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter előterjesztése lehetővé tenné, hogy több gyermek vállalása esetén párhuzamosan folyósítsák a juttatásokat. Így például a második gyermek születése esetén mindkettő után jár majd támogatás. A javaslat emellett a felsőoktatásban tanuló fiataloknak is elérhetővé tenné a gyedet, illetve meghosszabbított adókedvezményt adna azoknak a vállalkozásoknak, akik három- vagy több gyermekes szülőket foglalkoztatnak a gyes után. A képviselők emellett a többi közt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását segítő törvénymódosításról is tárgyalnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!