2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

„Ez kicsit a politikai science fiction kategória”

Az ellenzéki politikusok is nehezen tarják elképzelhetőnek, hogy Karácsony Gergely kis ládikákban, mikroadományokból, több mint félmilliárd forintnyi támogatást szedett össze miniszterelnök-jelölti kampányához. A baloldali pártok - a Párbeszéd kivételével - válaszokat várnak a főpolgármestertől. Szabó Rebeka, Karácsony Gergely párttársa azonban úgy véli: minden rendben van az 500 milliós adománnyal.

  • „Ez kicsit a politikai science fiction kategória”

Több mint 500 millió forintnyi támogatás érkezett javarészt euróban és fontban Karácsony Gergely 99 mozgalmához. A főpolgármester szerint nagy ládikában.

Szabó Rebeka, a Párbeszéd társelnöke nem lát semmilyen problémát az ügy kapcsán. Még úgy sem, hogy a főpolgármester nem tudja megmondani, kiktől és honnan érkezett ez az óriási összeg.

A Párbeszéd egy másik politikusa is védi a főpolgármestert. Tordai Bence szerint Karácsony Gergelyt tényleges felelősség nem terheli csak a politikai. A Párbeszéd azonban egyedül van ezzel a véleménnyel.

A többi ellenzéki párt válaszokat vár, mivel nem tartják hihetőnek a főpolgármester magyarázkodását.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!