2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Kémek a porfészekben - Rimmer Gábor története

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Exkluzív interjú: Magyar Róbert megszólal a Hír TV-n

A korrupt rendőrök szerkesztették össze a fekete sereget – ezt nyilatkozta Magyar Róbert a Hír TV Riasztás című műsorának. Az elítélt elmondta, hogy további egyenruhásoknak kéne börtönbe lenniük a V. László-üggyel összefüggésben.

Magyar Róbertet egy hete hozták haza Spanyolországból, miután távollétében jogerősen tényleges életfogytiglanra ítélték – a kiadatással is foglalkozott a Riasztás. A vád szerint az edelényi cigányokból alakult bűnszervezet vezetőjeként ő adott megbízást az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antal megölésére. Emellett a fekete sereg prostitúcióval és védelmi pénzek beszedésével is foglalkozott.

Újabb gyanúsítottal bővült a rendőrségi vesztegetési botrány. Az ügyészség szerint az ügy hatodik terheltje, az éjszakai mulatóiról elhíresült V. László munkatársa is tagja volt a vállalkozó vezette bűnszervezetnek – értesült korábban a Magyar Nemzet

Magyar Róbert tagadta, hogy Spanyolországban bűnözésből élt volna, állítása szerint hamis személyazonosítóval kidobóként dolgozott egy diszkóban. A Hír Televízió bűnügyi műsorának adott interjúban a férfi beszélt a V. Lászlót érintő rendőrségi korrupcióról is. Magyar Róbert szerint az ellene lefolytatott eljárást is a korrupt rendőrök intézték. Véleménye szerint további egyenruhások kerülhetnek börtönbe. Ezt támasztja alá az egyik bulvárlap értesülése, miszerint Magyart szembesíthetik a korrupciós botrányba keveredett főrendőrökkel is.

Az exkluzív interjú bővebb változatát jövő héten kedden 19 óra 30 perckor, a Hír TV Riasztás című műsorában láthatják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Terjed a Hepatitis A

Terjed a Hepatitis A

Az országos tiszti főorvos körlevélben figyelmeztette a fővárosi egészségügyi intézményeket arra, hogy egyre gyakrabban észlelnek fertőző májgyulladást
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!