2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem 13:00

Belföld

Exkluzív interjú: Magyar Róbert megszólal a Hír TV-n

A korrupt rendőrök szerkesztették össze a fekete sereget – ezt nyilatkozta Magyar Róbert a Hír TV Riasztás című műsorának. Az elítélt elmondta, hogy további egyenruhásoknak kéne börtönbe lenniük a V. László-üggyel összefüggésben.

Magyar Róbertet egy hete hozták haza Spanyolországból, miután távollétében jogerősen tényleges életfogytiglanra ítélték – a kiadatással is foglalkozott a Riasztás. A vád szerint az edelényi cigányokból alakult bűnszervezet vezetőjeként ő adott megbízást az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antal megölésére. Emellett a fekete sereg prostitúcióval és védelmi pénzek beszedésével is foglalkozott.

Újabb gyanúsítottal bővült a rendőrségi vesztegetési botrány. Az ügyészség szerint az ügy hatodik terheltje, az éjszakai mulatóiról elhíresült V. László munkatársa is tagja volt a vállalkozó vezette bűnszervezetnek – értesült korábban a Magyar Nemzet

Magyar Róbert tagadta, hogy Spanyolországban bűnözésből élt volna, állítása szerint hamis személyazonosítóval kidobóként dolgozott egy diszkóban. A Hír Televízió bűnügyi műsorának adott interjúban a férfi beszélt a V. Lászlót érintő rendőrségi korrupcióról is. Magyar Róbert szerint az ellene lefolytatott eljárást is a korrupt rendőrök intézték. Véleménye szerint további egyenruhások kerülhetnek börtönbe. Ezt támasztja alá az egyik bulvárlap értesülése, miszerint Magyart szembesíthetik a korrupciós botrányba keveredett főrendőrökkel is.

Az exkluzív interjú bővebb változatát jövő héten kedden 19 óra 30 perckor, a Hír TV Riasztás című műsorában láthatják.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Ma zárul a regisztráció nélküli oltás első hete

Ma zárul a regisztráció nélküli oltás első hete. Pécsről Szilágyi Jenőt kapcsoltuk, aki Tibold Antallal, az oltópont szakmai vezetőjével beszélgetett. 2021. november 28.

Már 742 ezren kaptak oltást az akcióhéten

Hétfőtől szombat estig már 742 ezren vették fel a koronavírus elleni védőoltást az oltási akcióhéten - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap. 2021. november 28.

Korózs Lajos betiltotta volna azt a vakcinát, aminek az életét köszönheti

A keleti vakcinák elleni támadásokat a baloldal tavaly novemberben, már az első pillanatban elkezdte. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) Dél-Afrikából indult variánsa miatt - jelentette be szombat este Naftali Bennett izraeli miniszterelnök.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!