2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Esélylatolgatás az önkormányzati választások után + videó

Hangzatos és látványos ígéretekkel kampányolt a baloldal 2019-ben - írja a Magyar Nemzet.

  • Esélylatolgatás az önkormányzati választások után + videó

A lap hozzáteszi: ezek nagy része nem teljesült.  A hírek szerint ahogy a fővárosban, úgy a VII. és VIII. kerületben is hasonló a helyzet.

Erzsébetvárosban például a bulinegyed rendbetételét ígérte Niedermüller Péter DK-s polgármester, viszont sajtóértesülések alapján maffia, kartell és a kerületvezetéssel összejátszó szórakozóhelyek jellemzik a városrész belsejét.

Józsefvárosban pedig a hajléktalan-kérdés nehezíti meg a lakók életét, a Magyar Nemzet arról írt, hogy a baloldali polgármester, Pikó András lezüllesztette a kerületet.

Hangzatos és látványos projektekkel kampányolt a baloldal 2019-ben, de ezek túlnyomó többsége nem készült el. Erzsébetváros és Józsefváros kirívó példák ezekre.

A témában élőben kapcsoltuk Pálfalvi Milánt, a Nézőpont Intézet elemzőjét.

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Tüntetést szervezett Bayer Zsolt a hazánkat sújtó ítélet ellen + videó

Tüntetést szervezett Bayer Zsolt a hazánkat sújtó ítélet ellen + videó

Bayer Zsolt rámutatott: "Fogalmazzuk meg másképp. Ez a világ a Soros-féle nyitott társadalom, a határok nélküli összenyitott világ és az Európai Parlament, a Bizottság és a Bíróság tagjainak nagy részét ugyanaz a vén gazember fizeti. Mi pedig, mi pedig ki fogunk maradni ebből az elmebajból. Ki fogunk maradni bármi áron."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!