2019. július 18.,
csütörtök, Frigyes napja

Erősödni fognak a bevándorlás-ellenes erők a májusi EP választásokon

Hír TV

2019. március 22., péntek 10:50, frissítve: péntek 10:54

A liberálisoknak lelkiismeret furdalásuk van a nyugati civilizáció tekintetében - fogalmazott Daniel Pipes az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A Middle East Forum elnöke hozzátette: azért akarnak nem nyugatiakat behozni Európába, hogy bemutassák, jó emberek.

Erősödni fognak a bevándorlás-ellenes erők a májusi EP választásokat követően, de kapitális változások nem várhatók - jelentette ki a Middle East Forum elnöke az Echo Tv-ben. Daniel Pipes hangsúlyozta: egyetért a magyar kormánnyal a kvóták ügyében, szerinte nem szabadna ezt ráerőltetni az EU tagállamaira. A szakértő a hétvégi budapesti migrációs csúcs egyik előadója, ahol több nézőpontból is részletesen elemzik majd a bevándorlás kérdését.

Azt gondolom, hogy ez egy borzalmas hiba volt, amit Angela Merkel 2015-ben elkövetett, és hogyha a németek szeretnének egy- másfél millió migránst befogadni, ez az ő döntésük. De ezért nem kellene mégsem a többi országra ráerőltetni, úgyhogy én egyetértek a magyar kormánnyal, amikor nemet mond, és nem akar ezzel együttműködni– mondta a kutató. 

Tekintse meg a teljes beszélgetést!