2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Belföld

Ereklyés országzászlót avattak Hódmezővásárhelyen

A magyarság összetartozását hirdető ereklyés országzászlót avattak Hódmezővásárhelyen.

Az átadóünnepségen Kövér László, az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott: az egykor emelt országzászlók helyreállítása annak a jelképe, hogy mindig képesek leszünk újjáépíteni azt, amit mások leromboltak.

– Mi, mai magyarok a 21. század első évtizedeiben félárbocról ismét a legmagasabbra vonhatjuk országzászlóinkat, így jelezve, hogy túléltük a 20. századi csapások súlyát, hogy megerősített bennünket mindaz, ami nem tudott elpusztítani, hogy összetartozásunk erősebbnek bizonyult mindannál, ami szétválasztani akart bennünket. Az apáink és nagyapáink által állított minden országzászló helyreállítása és felvonása ezért jelképes bizonysága annak is, hogy a szeretet mindig erősebb a gyűlöletnél, az emlékezés erősebb a felejtésnél, a hűség pedig erősebb a hűtlenségnél és árulásnál, ezért ha hiszünk a zászlóinkban, mindig képesek vagyunk újjáépíteni mindazt, amit mások leromboltak – fogalmazott Kövér László.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!