2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Globál 04:20

Belföld

Emmi: Karácsony és az ellenzék tudatosan félremagyarázza a tisztifőorvos szavait

Karácsony Gergely és az ellenzék tudatosan félremagyarázza a tisztifőorvos által közölt adatokat - írta közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A tárca szerint szó sincs arról, hogy minden negyedik beteg kórházban fertőződött volna meg koronavírussal. Csupán arról van szó, hogy a nemzetközi előírás szerint minden fertőzést, amelynek tünetei 48 órával a kórházba történt felvétel után jelentkezik, kórházi fertőzésnek kell tekinteni. A minisztérium sajnálattal látja, hogy a járványt továbbra is politikai csatározásra használja az ellenzék - áll a közleményben.

  • Emmi: Karácsony és az ellenzék tudatosan félremagyarázza a tisztifőorvos szavait

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!