2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Belföld

Elutasították V. László szabadlábra helyezését

További vádlottak kihallgatásával folytatódott a V. László és 32 társa ellen különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt indított per.

A vád szerint V. László és az általa kiépített bűnszervezet az érdekeltségükbe tartozó szórakozóhelyek bevételének nagy részét az adóhatóság megtévesztésével elcsalta, és ezzel milliárdos haszonra tett szert. A több tucat cégből álló szervezet jó kapcsolatot ápolt vezető beosztású rendőrökkel, akik kenőpénzért cserébe elnézték az adócsalást.

V. László a per hétfői tárgyalásán saját és édesanyja megromlott egészségi állapotára hivatkozva, valamint a karácsony közeledtével gyermekeire való tekintettel kérte szabadlábra helyezését, amit a bíróság elutasított.

„A bíróság álláspontja az, hogy az eljárás jelenlegi szakaszában, ezekre a bizonyos indokokra tekintettel is, a vádlott jelenléte tárgyaláson más módon, mint kényszerintézkedés alkalmazása, nem biztosítható. A 129. paragrafus a, b, c pontjára hivatkozva a bíróság álláspontja szerint a kényszerintézkedés a tárgyalás jelenlegi szakaszában, ezekre az indokokra hivatkozva más nem lehet, mint az előzetes letartóztatás, ezért a bíróság az előzetes letartóztatás megszüntetésére vonatkozó indítványt elutasította, és az előzetes letartóztatást továbbra is fenntartani rendelte” – közölte Kósa Zsuzsanna bíró.

A tárgyalás februárban folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!