2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Elment 3 milliárd, de a gyártás soha nem indult be + Videó

Március elejétől értékesíti a felszámolóbiztos azt a 3 milliárd forintból felépített klímagyárat, amelyet a Borsod megyei Perkupán, még a 2010-es választási kampány előtt adtak át a szocialisták.

A 3 milliárdos beruházás nagy részét – csaknem 2 milliárdot – az állam állta a Magyar Fejlesztési Bankon keresztül, de kaptak uniós támogatást is. A gyár még egy évig sem üzemelt, az igazi gyártás soha nem indult be, a gépek több mint 90 százaléka ma is raktárban áll. A 3 milliárdot papíron viszont az utolsó fillérig elköltötték.

A teljes Célpontot szombaton este, 18.30-kor tekinthetik meg a Hír Televízió műsorán.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!