2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Eltiltaná a jobboldali újságírókat munkájuk gyakorlásától Fekete-Győr András

Eltiltaná a munkájuk gyakorlásától a jobboldali újságírókat Fekete-Győr András. A Momentum elnöke a Facebook oldalán beszél nyíltan arról, hogy korlátozná a sajtószabadságot és a neki nem tetsző véleményt hangoztató jobboldali újságírókat megbüntetné. Párttársa, - a kormánypárti politikusokat korábban lámpavassal fenyegető - Szarvas Koppány Bendegúz is kiállt Fekete-Győr mellett.

Élő Facebook videójában jelentette ki a Momentum elnöke, hogy eltiltaná foglalkozásuktól a jobboldali újságírókat.

A jobboldali újságírókat nyíltan fenyegető, miniszterelnöki ambíciókkal is rendelkező pártelnök ugyan azt mondta, sokak nem értenek vele egyet, ám párttársa – aki a korábban a kormánypárti politikusokat lámpavassal fenyegette meg nyíltan kiállt az eltiltás mellett - szúrta ki a Facebookon Rákay Philip.

A szakember azt írta: Nem véletlen, ha feldereng a közelmúltból, mit is mondott a Momentum főnöke, Gyurcsány Ferenc azokról, akik mást gondolnak. Rákay a DK elnökét idézte közösségi oldalán, aki korábban kirúgással és vagyona elkobzásával fenyegette meg a Nemzeti Színház igazgatóját, Vidnyánszki Attilát.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!