2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

ELTE-s erőszak: nyolc ember ellen indítottak fegyelmit

Nyolc ember ellen indított fegyelmi eljárást az ELTE vezetése a gólyatáborokban történtek miatt – mondta el a Hír TV Magyarország élőben című műsorában az egyetem kommunikációs főigazgatója.

Fábri György kifejtette: nemcsak a fonyódligeti erőszak ügyében, hanem azok ellen is eljárás indult, akik a jogi kar gólyatáborába indulókat kirívóan durva és pornográf dalok éneklésére vették rá az egyik pályaudvaron.

Fábri György: – Egészen pontosan nyolc hallgatóval szemben indult fegyelmi eljárás, közülük öttel szemben azzal a felvetéssel, hogy akár a legszigorúbb döntés is megszülethet, az egyik nyilván a bűncselekmény elkövetője, tehát az magától értetődik, de ővele szemben fel kellett függeszteni, mert büntetőeljárás alatt áll.
Műsorvezető: Az egyik a HÖK-elnök.
Fábri György: Így van!
Műsorvezető: Egyik az elkövető, maradt még három.
Fábri György: A másik három pedig egy másik karhoz tartozik, az egy ettől teljesen független ügyhöz kapcsolódik.
Műsorvezető: A jogi kar ügye?
Fábri György: A jogi kar ügye, így van!

Tekintse meg a teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására

Reagált az adóhatóság Karácsony Gergely kirohanására

A politikus azután fakadt ki, hogy házkutatást tartott a Nemzeti-Adó és Vámhivatal Karácsony Gergely jogi főtanácsadójánál és ügyvédjénél. Nem mellesleg a nyomozók nemrégiben a Mediawork szerkesztőségében is jártak, ahol nagy mennyiségű iratot foglaltak le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!