2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Első fokon börtönre ítélték a Szeviép-vezéreket

  • Első fokon börtönre ítélték a Szeviép-vezéreket

Letöltendő börtönbüntetésre ítélte első fokon a Szegedi Járásbíróság az egykori Szeviép-vezéreket. Az elsőrendű vádlott Ó. József 5 év 2 hónap fogházbüntetést, a másodrendű vádlott 6 év börtönt, a harmadrendű vádlott P. László 5 év 2 hónap börtönt kapott. A szegedi gazdasági élet korábban meghatározó nagyvállalkozói 500 alvállalkozót károsítottak meg több milliárd forint értékben. Az ítélet nem jogerős.

„A bíróság az elsőrendű vádlottat 5 év 2 hónap szabadságvesztésre, 200 napi tétel pénzbüntetésre, 5 év gazdálkodószervezet vezetői tisztségviselői foglalkozástól eltiltásra és 4 év közügyektől eltiltásra ítéli. A másodrendű vádlottat 6 év szabadságvesztésre, 250 napi tétel pénzbüntetésre, 5 év gazdálkodószervezet vezetői tisztségviselői foglalkozástól eltiltásra és 4 év közügyektől eltiltásra ítéli. A harmadrendű vádlottat pedig 5 év 2 hónap szabadságvesztésre, 200 napi tétel pénzbüntetésre, 5 év gazdálkodószervezet vezetői tisztségviselői foglalkozástól eltiltásra és 4 év közügyektől eltiltásra ítéli” – idézte Kissné Gyuris Patrícia, a Szegedi Járásbíróság bírója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Prime Projekt

Prime Projekt

A cél, hogy a diákönkormányzatokkal foglalkozó pedagógusok, önkormányzati ifjúsági referensek is részt vegyenek a képzésben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!