2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Belföld

Előzetesben a gyerekverő

Előzetes letartóztatásba helyezte a Debreceni Járásbíróság azt a férfit, aki szombaton életveszélyesen megverte másfél éves nevelt lányát Hajdúszoboszlón.

Vezetőszáron hozták a bíróságra K. Gábort. A 29 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy majdnem halálra verte élettársa gyermekét. A másfél éves kislányt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, azóta az intenzív osztályon kezelik. A férfit 30 napra helyezték előzetes letartóztatásba, mert fennáll a bűnismétlés és a szökés veszélye.


„Nincsen munkahelye, rendszeres jövedelemmel nem rendelkezik, büntetlen előéletű, de félő, hogy megismétli a bűncselekményt, egyébként az a bűncselekmény, amivel gyanúsítja őt a rendőrség, 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, ennek mértéke is indokolta a döntést” – közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!