2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Sólyi gyerekgyilkosság

Ma tartja előkészítő ülését a Sólyi gyerekgyilkossági ügyben a Szekszárdi Törvényszék. A 8 éves Adriennt tavaly májusban gyilkolta meg brutálisan egyik ismerőse. A kislány holttestét a házukhoz közeli pataknál találták meg. A törvényszéken tudósítónk, Szilágyi Jenő.

  • Sólyi gyerekgyilkosság

Fél tíztől negyed tizenegyig zajlott a zárt tárgyalás a Sólyi gyerekgyilkossági ügyben. 
A bíróság előzetesen engedélyezte a meggyilkolt kislány édesapjának és egy roma védőszervezetnek, hogy részt vegyenek a tárgyaláson. Az előkészítő tárgyalás arról szólt, hogy ítélet is születhet ha a vádlott beismerő vallomást tesz és elfogadja az ügyészség indítványát. A vádlott azonban csak részben tett beismerő vallomást, illetve egy másik ügye is folyamatban van, melyet egyesítettek a jelenleg tárgyalt gyilkossággal. 
A vádlottat először egy megfigyelő központba szállították, ahol elmeállapotát vizsgálták, mely orvosi vizsgálat megállapította, hogy teljes mértékben beszámítható volt a bűncselekmény elkövetésekor. Mivel a vádlott nem múlt el még 20 éves, így tehát fiatal felnőttnek számít, ezáltal nem kaphat tényleges életfogytiglani börtönbüntetést, legfeljebb 20 év szabható ki rá.
Legkorábban tél végén, tavasz elején várható elsőfokú ítélet. 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb fordulat történt Magyar Péter botrányos ügyében + videó

Újabb fordulat történt Magyar Péter botrányos ügyében + videó

A Központi Nyomozó Főügyészségre került át a rendőrségtől Magyar Péter ügye. Péntek hajnalban a Budapesti Rendőr-főkapitányságra érkezett bejelentés, miután a Ripost információi szerint Magyar Péter elvette az őt videózó egyik vendég telefonját egy szórakozóhelyen, majd a Dunába dobta azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!