2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Belföld

Sólyi gyerekgyilkosság

Ma tartja előkészítő ülését a Sólyi gyerekgyilkossági ügyben a Szekszárdi Törvényszék. A 8 éves Adriennt tavaly májusban gyilkolta meg brutálisan egyik ismerőse. A kislány holttestét a házukhoz közeli pataknál találták meg. A törvényszéken tudósítónk, Szilágyi Jenő.

Fél tíztől negyed tizenegyig zajlott a zárt tárgyalás a Sólyi gyerekgyilkossági ügyben. 
A bíróság előzetesen engedélyezte a meggyilkolt kislány édesapjának és egy roma védőszervezetnek, hogy részt vegyenek a tárgyaláson. Az előkészítő tárgyalás arról szólt, hogy ítélet is születhet ha a vádlott beismerő vallomást tesz és elfogadja az ügyészség indítványát. A vádlott azonban csak részben tett beismerő vallomást, illetve egy másik ügye is folyamatban van, melyet egyesítettek a jelenleg tárgyalt gyilkossággal. 
A vádlottat először egy megfigyelő központba szállították, ahol elmeállapotát vizsgálták, mely orvosi vizsgálat megállapította, hogy teljes mértékben beszámítható volt a bűncselekmény elkövetésekor. Mivel a vádlott nem múlt el még 20 éves, így tehát fiatal felnőttnek számít, ezáltal nem kaphat tényleges életfogytiglani börtönbüntetést, legfeljebb 20 év szabható ki rá.
Legkorábban tél végén, tavasz elején várható elsőfokú ítélet. 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!