2023. 06. 09. Péntek Félix napja
Jelenleg a TV-ben:

A Sárga csikó nyomában

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Kövesse élőben a Hír TV-n a Fidesz-kongresszust!

Nagyszabású közvetítéssel készült a Hír TV a Fidesz XXIX. Tisztújító Kongresszusára. Délelőtt 10 órától élőben követhetik a figyelemmel az eseményt.

  • Kövesse élőben a Hír TV-n a Fidesz-kongresszust!


Varga Judit beszéde

 

Napi aktuális extra - Kocsis Máté

Napi aktuális extra - Koncz Zsófia, Zsigó Róbert

Napi aktuális extra - Ifj. Lomnici Zoltán, Deák Dániel

Marek Kuczyński beszéde

Kövér László beszéde

 

Megkezdődött a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség 29. tisztújító kongresszusa, amelynek házigazdája Koncz Zsófia országgyűlési képviselő és Zsigó Róbert államtitkár. Koncz Zsófia elmondta, hatalmas megtiszteltetés számára, hogy az eseményt vezetheti, továbbá megköszönte azt a segítséget, amit a tavalyi szerencsi időközi voksoláson kapott. 

Ezután Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, miniszterelnök-helyettes a társszervezetek nevében elmondta köszöntő beszédét. A politikus hangsúlyozta: külön öröm, hogy a teljesen megújult Hungexpo területén jöhetett létre a kongresszus.

– Ha én lennék Budapest főpolgármestere, akkor köszönetet mondtam volna a kormánynak, hogy megépült ez a komplexum 

– tette hozzá.

A KDNP elnöke kiemelte, hogy a Fidesz–KDNP által létrehozott politikai közösség az európai és a magyar politikatörténet legsikeresebb közössége, mivel 2008 óta minden országos választást abszolút többséggel nyertek meg. 

– A cél a keresztény civilizáció védelme és a nemzeti szuverenitás biztosítása – tette hozzá. A nemzeti szuverenitás lépése legfontosabb lépése az volt, hogy kiterjesztették az állampolgárságot 

– hangsúlyozta Semjén, majd hozzátette: a reformfasiszta és a reformkommunista ellenzék egyesült, amit csak az Orbán Viktor elleni gyűlölet tartja össze.  

Ezután a miniszterelnök-helyettes feltette a kérdést, hogy ha 2018-ban nem nyert volna a baloldal, akkor a pandémia közepén mi lett volna ezzel az országgal? 

– Brüsszelben eldöntötték, hogy a keresztény civilizációt meg kell szüntetni, a nemzeti szuverenitást le kell rombolni, és a családot relativizálni kell. Mindennek a legfőbb képviselője Márki-Zay Péter 

– zárta Semjén.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!