2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Felvidéki freskó

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Lázár János: Budapest ellen építeni nem lehet + videó

Lázár János építési és közlekedési miniszter sajtótájékoztatójáról jelentkeztünk élőben, ahol több fontos bejelentést is tett.

  • Lázár János: Budapest ellen építeni nem lehet + videó

Az országnak nagyon nagy szüksége van egy világszínvonalú fővárosra - ezt mondta az építési és közlekedési miniszter.

Lázár János a kormány elé tárta javaslatát, amely szerint a rákosrendezői, jelenleg illegális hulladéklerakóként használt 130 hektárnyi területen, új Milleniumi Városközpontot hozzanak létre.

Hozzátette: bár Budapest elérte az Európai Unió fejlettségének 156 százalékát, továbbra is szükség van a főváros fejlesztésére, a magyar erőforrások mozgósítására. A miniszter a kormánytól arra kapott utasítást, hogy megkezdődjön a terület feltérképezése az úgynevezett "Maxi Dubai" építésére, amellyel egyszerre kell közösségi célt, és magánérdekeket szolgálni, magyar építészettel.

Híradónk összefoglalója:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: új világrend van kialakulóban

Orbán Viktor: új világrend van kialakulóban

A világban végbemenő változásokról, a magyar külpolitika stratégiai irányairól beszélt Orbán Viktor miniszterelnök a Külgazdasági és Külügyminisztériumban a szokásos éves nagyköveti értekezleten kedden délelőtt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!