2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Elnapolták a jobbikos elnökre támadó férfi perét

Elnapolták a Jobbik vecsési elnökét megtámadó férfi perét a Fővárosi Ítélőtáblán.

Az ügyben eredetileg három vádlott volt, de az elsőrendű Makai Zsolt szökésben van, a harmadrendű vádlott ellen pedig elmebetegség miatt felfüggesztették az eljárást, így egyedül a másodrendű K. László ült a vádlottak padján. Az ő ügyvédje halasztást kért arra hivatkozva, hogy a Fővárosi Törvényszéken időközben egy másik ügyben elítélték a harmadrendű vádlottat, B. Attilát. A vecsési házba még 2008-ban törtek be a vádlottak, Sz. Attilát vascsővel majdnem agyonverték. Első fokon a vádlottak nyolc és kilenc év fegyházat kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!