2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Elmaradt nemzetegyesítés: December 5-én tematikus nappal jelentkezik a HírTV

Tematikus műsorfolyammal jelentkezik december 5-én a Hír TV. Az elmaradt nemzetegyesítésre emlékezünk. 2004. december 5.-én tartották ugyanis a kettős állampolgárságról szóló népszavazást. A baloldal arra biztatott mindenkit, hogy szavazzon nemmel a határainkon kívül rekedt magyarok honosítására. A Hír TV-n vasárnap, csaknem 500 műsorpercet szentelünk a 17 évvel ezelőtti eseményeknek. Exkluzív vendégeink mellett, számos külhoni kapcsolásokkal készülünk, amelyben az érintettek mondják majd el érzéseiket arról az időszakról.

  • Elmaradt nemzetegyesítés: December 5-én tematikus nappal jelentkezik a HírTV

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!