2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Ellenzéki üzengetés

Szociopátiásan hazudozó papagájnak nevezte Puzsér Róbert Karácsony Gergelyt. Tovább folytatódik az ellenzéki főpolgármester-jelöltek közötti üzenetháború. A publicista szerint a zuglói polgármesternek fizikai fájdalmat okozna ha egyszer igazat mondana. A Fidelitas szerint Karácsonyra nem szabad rábízni a fővárost.

  • Ellenzéki üzengetés

"Lesznek még mások is a szavazólapon egy-két helyen, ne törődjetek velük. Akár tudják, akár nem, akár jó pénzért, akár félreértésből teszik: de ők valójában a Fidesz jelöltjei."

- mondta Karácsony Gergely.

Így üzent riválisainak a baloldal közös főpolgármester-jelöltje kampánynyitóján. Karácsony Gergely egy héttel ezelőtt azt állította: ő képviseli a változást akaró állampolgárokat, a többi főpolgármester-jelölt pedig a Fidesz embere.

"Karácsony Gergelynek pedig bizonyára fizikai fájdalmat okozna, ha akár csak egyszer is igazat mondana."

- hangzott el Puzsér Róbert szájából.

Az ellenzéki főpolgármester-jelöltek közötti üzengetés továbbra sem szűnt meg: Puzsér Róbert legutóbbi, a hétvégén közzétett videójában "szociopátiásan hazudozó papagájnak" nevezte Karácsony Gergelyt, aki szerinte utolsó leheletéig ragaszkodik minden megszerezhető pozícióhoz.

De nem ez volt az első eset: Puzsér Róbert már korábban is hazudozással vádolta meg Karácsonyt, és azt is írta, Karácsony mindent és mindenkit elárult, ahogy fogalmazott: "azért, hogy ő lehessen a velejéig rothadt Szocialista Párt plakát-arca."

A publicista pár nappal ezelőtt adathalászattal is megvádolta Karácsony Gergelyt. Puzsér szerint Karácsonyék szükségtelenül sok ajánlóívet vettek fel.

A baloldal közös főpolgármester-jelöltje vasárnap sem akart reagálni a Puzsér Róbert legújabb kisfilmjében elhangzottakra. Karácsony továbbra is csak azt bizonygatta: az ellenzéki pártoknak ő a jelöltje.

"Karácsony Gergely újabb tantárgyból bukott meg. Azt eddig is tudtuk, hogy kihívásokkal néz szembe a matematika területén, elég csak arra gondolni, hogy nyereségként magyarázza az egymilliárd forint veszteséget elérő parkolási botrányt. Ahogy az is abba a körbe tartozik, hogy a rossz gazdálkodás miatt Zuglót két milliárd forintos hitel tartja lélegeztetőgépen. Karácsony alkalmatlansága újabb és újabb területeken nyilvánul meg."

- jegyezte meg a Fidelitas budapesti elnöke, Borbély Ádám. 

Borbély Ádám hozzátette: sokat elmond az ellenzéki főpolgármester-jelöltről, hogy összekeveri a Nemzeti Múzeumot az épülő Nemzeti Galériával, a Városligetet pedig a Múzeumkerttel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!