2020. szeptember 21.,
hétfő, Máté, Mirella napja

Ellenzéki szervezkedés a tüntetés előtt

Hír TV

2019. január 17., csütörtök 08:00, frissítve: csütörtök 08:49

A Jobbik és az MSZP közösen segíti a szakszervezetek szombati félpályás forgalomlassító akcióját Vásárosnamény, Fehérgyarmat és Záhony környékén – írja a Magyar Idők egy birtokába jutott dokumentumra hivatkozva.

Ebben „Kedves barátom!” megszólítással a városnaményi szocialistáktól Szilágyi Istvánné osztja meg a Jobbik Szabolcs megyei alelnökével, Tóth Viktorral a demonstrációkon való részvételre buzdító felhívást, illetve a pontos menetrendet, azt kérve, hogy az egykori radikális párt is terjessze a dokumentumot.

– Nincs központi döntés a demonstrációkban való részvételről, erről a megyei szervezetek önállóan határozhatnak – mondták a magyar Idők megkeresésére a szocialisták elnökségében. Forrásaink szerint nem lehet kiemelni az MSZP és a Jobbik együttműködését, ugyanis valamennyi ellenzéki párt felvette a kapcsolatot a szakszervezetekkel, hogy miként segíthetnék akcióikat. Helyi szinten így DK–Jobbik, MSZP–DK, illetve bármilyen más összetételben támogathatja az ellenzék a szakszervezeti demonstrációkat – hangsúlyozták.

További részletek>>>