2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Belföld

Ellenzéki összefogás bontakozik ki Nagy Blanka mögött

A Demokratikus Koalíció után a Párbeszéd is elismerte, hogy támogatja Nagy Blankát az őszi önkormányzati választásokon Kiskunfélegyházán. A szocialisták elmenekültek Híradónk kérdései elől.

  • Ellenzéki összefogás bontakozik ki Nagy Blanka mögött

 

Önkormányzati képviselő lenne az idén érettségizett Nagy Blanka Kiskunfélegyházán és máris élvezi a szocialista párt támogatását. Legalábbis ez derül ki a Hír TV birtokába jutott MSZP elnökségi tájékoztatóból.

 

 

 

 

Nagy Blanka Kiskunfélegyházán az ellenzéki pártok, köztük a Demokratikus Koalíció támogatásával és teljes, azaz a demokratikus koalíció teljes hátterével indul jelöltként. Tehát, mi őt a saját jelöltünknek is tekintjük

– jelentette ki Arató Gergely, a DK országgyűlési képviselője.

A diáklányt Gyurcsány Ferenc pártja mellett a Momentum is támogatja. Most pedig a szocialistákkal szövetséges Párbeszéd is jelezte felsorakoznak mögötte.

Azt támogatjuk, hogy mindenhol az országban együttműködésben és egymással megállapodva induljanak olyan jelöltek, akik egyedüli kihívóként tudnak a Fidesz jelöltje ellen harcban indulni az önkormányzati választásokon

– közölte V. Naszályi Márta, a Párbeszéd I. kerületi polgármesterjelöltje. A politikus kérdésre válaszolva megerősítette, hogy egyedüli kiívóként támogatják Nagy Blankát. Szerinte a lány egy egész közösség együttműködésében tud indulni és ő lehet az egyedüli kihívója a fideszes jelöltnek.

Bár dokumentum bizonyítja, hogy az MSZP kiáll a diáklány mögött a párt többszöri megkeresésünkre sem akarta kommentálni döntésüket.

A szocialista politikusok most a nyilvánosság elé álltak, de válaszok helyett egyszerűen elmenekültek a kérdések elől.

A diáklányt amellett, hogy többször keményen bírálta az Orbán kormányt. Azzal vált híressé, hogy tavaly obszcén módon becsmérelte a köztársasági elnököt és más fideszes képviselőket.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!