2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Ellenzéki belharc Zuglóban

Pozícióharc harc robbant ki az ellenzéki pártok között. A Momentum hétfőn jelentette be, hogy Hadházy Ákost indítják Zuglóban. A szocialistáknak viszont ez nem tetszik. Az MSZP szerint Hadházy úgy váltogatja a pártokat mint más az alsónadrágját. Közben a Momentum leigazolta Szél Bernadettet is.

A Momentum jelöltjeként indul Hadházy Ákos Zuglóban a 2022-es baloldali előválasztáson - ezt a liberális párt elnöke jelentette be hétfőn. Ez azt jelenti, ha nyer, ő lesz a körzet ellenzéki jelöltje.

A kerületet jelenleg az az MSZP-s Tóth Csaba képviseli a parlamentben, akiről a Momentum elnöke ősszel azt mondta:

"nem szeretné semmilyen politikai intézmény közelében látni".

Hadházy Ákos az ATV műsorában tagadta, hogy fővárosi indulása veszélyeztetné az ellenzéki együttműködést. Ugyanakkor ő is bírálta Tóth Csabát, szerinte a szocialista politikus nem a legideálisabb jelölt a jövő évi országgyűlési választáson.

A szocialisták nem hagyták szó nélkül Fekete-Győr András és Hadházy Ákos bírálatát.

Zugló MSZP-s képviselője azt kifogásolta, hogy a Momentum egy könnyen megnyerhető körzetet nézett ki Hadházynak. Tóth Csaba szerint, ha a politikus valóban változást akar elérni, akkor elindulhatna egy fideszes jelölttel szemben.

Eközben a Momentum bejelentette, Hadházy után Szél Bernadett is a párt színeiben indul a 2022-es választáson.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Teljesen kiszáradt egy horgásztó Bicsérden

Teljesen kiszáradt egy horgásztó a Baranya megyei Bicsérden. A terület kedvelt kirándulóhely, közösségi tér volt. Az önkormányzat új funkciót keres a kiszáradt meder hasznosítására
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!