2021. 09. 16. Csütörtök Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Belföld

Ellenzéki belharc Egerben

Nem csitulnak az indulatok Egerben. A város MSZP-s alpolgármestere a Facebookon árulónak nevezte a szintén MSZP-s Mirkóczki Zitát. Farkas Attila azt írta, Mirkóczki Zita elárulta az egrieket, és elárulta a kormányváltó erőket, mert a legutóbbi rendkívüli közgyűlésen javaslatot tett arra, hogy a város polgármesterének döntéseit vizsgálja felül a kormányhivatal. A Mi Hazánk Mozgalom önkormányzati képviselője eredetileg a bíróság elé vitte volna Mirkóczki Ádám veszélyhelyzet alatt hozott nyolc határozatát, de az egri testület csak a kormányhivatali vizsgálatot szavazta meg.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!

Szijjártó Péter a kormánypárt szimpatizánsaitól azt kérte, a választásokon is álljanak ki a nemzeti oldal mellett. 2021. szeptember 16.

Még több hajléktalant vinnének Józsefvárosba Pikó Andrásék

Minden ilyen kezdeményezés, komoly közegészségügyi és közbiztonsági kockázattal jár a kerületben élők számára, és nehezíti lakóhelyükön a boldogulásukat. 2021. szeptember 16.

Aggályosnak nevezte az ellenzéki előválasztást az adatvédelmi biztos

Az adatvédelmi tájékoztató nincs szabályszerűen feltüntetve és gondot okozhat a 18 éven aluliak szavazása is. 2021. szeptember 16.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!