2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Ellenzéki belharc Egerben

Nem csitulnak az indulatok Egerben. A város MSZP-s alpolgármestere a Facebookon árulónak nevezte a szintén MSZP-s Mirkóczki Zitát. Farkas Attila azt írta, Mirkóczki Zita elárulta az egrieket, és elárulta a kormányváltó erőket, mert a legutóbbi rendkívüli közgyűlésen javaslatot tett arra, hogy a város polgármesterének döntéseit vizsgálja felül a kormányhivatal. A Mi Hazánk Mozgalom önkormányzati képviselője eredetileg a bíróság elé vitte volna Mirkóczki Ádám veszélyhelyzet alatt hozott nyolc határozatát, de az egri testület csak a kormányhivatali vizsgálatot szavazta meg.

  • Ellenzéki belharc Egerben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!