2024. 05. 05. Vasárnap Györgyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Ellentétes vélemények a Jobbikban

Míg a Jobbik a legszigorúbb kijárási korlátozásokat vezetné be országosan, Ózdon és Dunaújvárosban egyik jobbikos polgármester sem szigorított az eddigi intézkedéseken. Ózdon nagypénteken is sokan voltak a szabadban. Janiczak Dávid jobbikos városvezető holnapra rendelt el további korlátozásokat.

  • Ellentétes vélemények a Jobbikban

Csalódást keltőnek nevezete a Jobbik országgyűlési képviselője a Facebookra feltöltött videójában a kormányfő pénteki bejelentéseit. Lukács László szerint nem a kijárási korlátozás fenntartását kellett volna mérlegelni, hanem azt, hogy szigorítani kell-e a korlátozásokat. A politikus arról is beszélt, hogy szerinte a közterületeken kötelezővé kellene tenni a maszkviselést.

Az ózdi csónakázó tó környéke, ahol pénteken napközben többen is horgászással töltötték az időt. Janiczak Dávid jobbikos polgármester egyelőre nem rendelt el komolyabb korlátozó intézkedést.

Dunaújvárosban figyelmeztető táblákat helyeztek ki. A jobbikos Pintér Tamás polgármester szerint a húsvéti hosszú hétvégén nincs szükség az eddigieknél szigorúbb szabályokra a koronavírus járvány miatt.

Medgyesi Miklós dunaújvárosi önkormányzat sajtószóvivője szerint azt látni, hogy a csoportosulások abszolút elkerülhetőek hozzátette: a hétvégén a rendőrség mellett a polgárőrök is folyamatosan járőröznek majd.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!