2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Elkezdődött a VII. Magyarok Országos Gyűlése

Elkezdődött a VII. Magyarok Országos Gyűlése Ópusztaszeren. Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára megnyitóbeszédében azt mondta, mára már az egységes nemzetben gondolkodás nem holmi különc filozófia, egy szűk csoport sajátos gondolkodásmódja, hanem egyre inkább általánosan elfogadott felfogás és tény.

  • Elkezdődött a VII. Magyarok Országos Gyűlése

Potápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár elmondta: a Magyarok Országos Gyűlésének tavalyi újraindításával olyan hagyomány született, amely méltán nevezhető a nemzeti összetartozás ünnepének.

A VII. Magyarok Országos Gyűlésének kiemelt témája a nemzeti összetartozás, ezen belül is a külhoni magyar gyermekek megsegítése.
A Magyarok Országos Gyűlésének keretében szombaton egy több száz hagyományőrző által előadott történetmesélést, történelmi élőképet is megtekinthetnek a látogatók.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!