2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Fel a fejjel

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Elkezdődött a szeretetvendégség

Naponta 1000 adag ételt osztanak ki a hajléktalanoknak, illetve a rossz körülmények között élő családoknak az Ökumenikus Segélyszervezet önkéntesei. A szeretetvendégség ma kezdődött el és hat napig tart. Hotzi Réka tudósított.

  • Elkezdődött a szeretetvendégség

A szeretetvendégségen az étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat. 

A segélyakció első napján, december 18-án, vasárnap az Ökumenikus Segélyszervezet szeretetvendégségébe Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató mellett önkéntesként bekapcsolódik Wolf Kati énekes, Märcz Tamás olimpiai bajnok vízilabdázó és Katus Attila sportaerobik világbajnok. A hat napos melegétel-osztás első két napjának megvalósulását az E.ON Hungária Csoport 5 millió forinttal támogatja. A rászorulók fogadásába a vállalatcsoport önkéntesei is bekapcsolódnak. A szeretetvendégségbe érkezők ma a sült kolbász és rizi-bizi mellé savanyúságot, kenyeret, süteményt, gyümölcsöt és szaloncukrot is kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!