2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Elképesztő menekülést produkált Trippon Norbert + videó

Focistákat megszégyenítő cselezéssel menekült a piacon Gyurcsány újpesti polgármesterjelöltje.

  • Elképesztő menekülést produkált Trippon Norbert + videó

Újpesten nagyon mozgalmas az élet, azt elmúlt hetekben szó volt már a Momentumból a DK-ba landoló Déri Tibor gyanús lakásszerződéséről, amelyről azt pletykálják, hogy azért kapta, hogy ne induljon újra. 

 A közelmúltban kiderült, hogy egy, a budapesti ivóvízbázist veszélyeztető beruházás épülhet a kerületben.

 De ne feledkezzünk el Bedő Katáról, a kultúráért felelős DK-s alpolgármesterről se, akinek ittas vezetésért elvették a jogosítványát.

Most pedig az úgynevezett autósmoziprojekt került terítékre. Ez az ügy megmutatja, hogy milyen trükkel lopja el az újpestiek pénzét a baloldali városvezetés – legalábbis erről számolt be közösségi oldalán Nagy István önkormányzati képviselő közösségi oldalán. 

A Magyar Nemzet riportere, Heiter Dávid Tamás több, a kerületet érintő témáról is szerette volna megkérdezni Trippon Norbert jelenlegi alpolgármestert, Gyurcsány Ferenc polgármesterjelöltjét, 

ő azonban meglehetősen sajátságos megoldást választott, ugyanis előbb befutott a piacra, aztán gyakori irányváltásokkal szökdelve menekült a stáb elől, miközben munkatársa Fazekas Máté operatőr kameráját próbálta eltakarni.

A teljes cikket ITT érheti el. 

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!